Ballerup-Skovlundes U18-piger kåret som vinder af Dallas Cup

0
781
De glade vindere fra BSF efter finalen, som måtte afbrydes, da et uvejr brød løs over stadion. Foto: BSF

U18 DM-holdet fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) har en stor pokal med i bagagen, når holdet tirsdag vender hjem til Danmark efter to ugers USA-rejse, hvor holdet har deltaget i Dallas International Girls Cup i Texas.

Danskerne strøg nemlig hele vejen til finalen, og selv om et uvejr var skyld i, at mandagens finale aldrig blev færdigspillet, så endte BSF med at få pokalen. Da kampen blev afbrudt stod der nemlig 1-1, og da arrangørerne valgte at erklære begge hold som vindere, så besluttede modstanderne, Eclipse Select fra Chicago, at lade BSF modtage trofæet som vinder af Dallas Cup.

Træner John Froman beretter på BSFs hjemmeside om det usædvanlige finale i turneringen, der betegnes som verdens stærkeste Pige U-turnering:

”Vi fik en fantastisk start på kampen, da Maja Kildemoes efter blot 40 sekunder bliver nedlagt i feltet og korrekt dømt straffe til BSF. Amanda Madsen scorer sikkert og målet var lige det vi havde brug for. Vores piger var ovenpå, der blev spillet flot og storfavoritterne fra Chigago havde nok at se til. Efter 20 minutter fortager vi nogle udskiftninger og holder ganske godt fast i kampen. Men gæsterne sætter endnu mere tryk på kedlerne og blot 5 minutter før pause kommer udligningen, efter et flot indlæg fra højre side.

Så går det stærkt. Et uvejr starter, men ikke på banen, nej lyn slår pludselig ned omkring os og kampen afbrydes øjeblikkelig. Vi prøver at genoptage kampen efter 30 minutter, men vi når kun lige på banen, da det hele bryder ud for anden gang.

Efter endnu 45 minutter beslutter Eclipse Select at forlade anlægget, grundet de skulle flyve tilbage til Chigago. Arrangørerne vælger at lade begge hold erklæres som vindere og i denne fase vælger modstanderen at lade os modtage pokalen som trofæ som vinder af Dallas Cup”.

BSF var det eneste hold uden for USA, der kvalificerede sig til turneringens slutspil og undervejs har danskerne slået flere hold, der hører til blandt de absolut bedste i USA. Sidste år nåede BSF semifinalen i turneringen, hvor holdet tabte til FC Dallas, som holdet i år fik uafgjort mod i grundspillet.