Brøndby slog Fortuna – Skovbakken rykker op på andenpladsen

0
827
Pernille Harder udfordrer BSF-forsvaret i dagens 4-1-sejr i Ballerup. Foto: Steen Trolle

Der er lagt i ovnen til et topbrag, når Brøndby i den kommende weekend møder Skovbakken i 3F Ligaen. Begge hold sejrede i dagens runde af landets bedste fodboldrække, og da Brøndby slog Fortuna Hjørring, så har Skovbakken nu overhalet Fortuna og er på andenpladsen i ligaen – to point foran Fortuna og fire point efter Brøndby.

Gult kort i Ballerup.

Skovbakken slog BSF i en dramatisk kamp i Skovlunde. Fire gule kort og en bortvisning af BSFs assistenttræner Johnny Toxværd var de dramatiske højdepunkter sammen med fem mål – fire til Skovbakken og et til BSF.

Nanna Johansen og  Sissel Ravn scorede til henholdsvis 1-0 og 2-0 for Skovbakken. Derefter reducerede Kathrine Dencker til 1-2, inden Pernille Harder og Nadia Nadim gjorde det til henholdsvis 3-1 og 4-1.

På Brøndby Stadion vandt Brøndby 3-0 over Fortuna Hjørring. Lise Munk gjorde det til 1-0 kort før pausen og i 2. halvleg scorede Michelle Heyman til 2-0 og Emma Madsen til 3-0.

I det hele taget var mandagens runde målrig. Vejle vandt 4-1 over Taastrup FC, OB slog KoldingQ 4-1 og Team Viborg rejste hjem fra SønderjydskE med en sikker 4-0-sejr i bagagen.