Brøndby-anfører: Fortuna vil komme med 200 km/t

0
1324
Brøndbyanfører Malene Olsen forudser, at Fortuna vil komme stormende fra første fløjt på lørdag.
Brøndbyanfører Malene Olsen forudser, at Fortuna vil komme stormende fra første fløjt på lørdag.

Fortuna vil komme stormende fra første fløjt, når der på lørdag spilles returkamp i pokalsemifinalen mellem Fortuna-Hjørring og Brøndby.

Det forudser Brøndby-anfører Malene Marquard Olsen, som regner med at Fortuna vil gøre alt for at få en hurtig scoring, så de kan få vendt kursen fra den første semifinale, der sluttede 3-1 til Brøndby

Malene Marquard Olsen.

”Vi kommer til at møde et Fortuna-hold, der vil forsøge at presse os rigtig højt. De vil komme med 200 km/t og prøve at score et hurtigt mål. De ved godt, at vi har nogle skader, som kræver nogle omrokeringer, og derfor vil de prøve at presse os højere oppe, end de har gjort i de andre kampe,” siger Malene Marquard Olsen – og fortsætter:

”Men jeg synes, vi er et godt hold til at spille os ud af pres, og det skal vi gøre på lørdag, og så ellers spille vores eget spil. Syv-ni-tretten, så scorer vi næsten altid i vores kampe, så det tror jeg også på at vi gør på lørdag, og så ser det rigtig godt ud,” siger hun.

”Skjold er et godt hold”

Hvis Brøndby vinder, så venter en pokalfinale mod 1. divisionsholdet BK Skjold fra København, som tirsdag kvalificerede sig efter en samlet 6-2-sejr over 3F Ligaholdet Team Viborg. Men selv om der altså er tale om et hold fra næstbedste række, så ser Brøndby-anføreren absolut ikke Skjold som en nem modstander:

”Vi kender faktisk en del til dem, for de har en del gamle Brøndby- og Liga-spillere. Skjold er et godt hold, som har en fantastisk fighterindstilling, så hvis vi kvalificerer os til finalen, så bliver det absolut ikke en walkover. Det kan sagtens gå hen og blive en meget tæt kamp, så vi skal tage den meget seriøst – som vi skal med alle kampe. Men det er også en kamp, hvor vi vil være favoritter, og som vi skal vinde,” siger Malene Marquard Olsen.

Semifinalen i Hjørring spilles lørdag kl. 13 og kan følges med løbende opdateringer på 3Fs liveuddate.