Kolinds piger vandt Ekstra Bladets skolefodboldturnering

0
1547
Pigerne fra Kolind Centralskole med mesterskabstrofæet.
Pigerne fra Kolind Centralskole med mesterskabstrofæet.

Janne Brouer fra Skovbakkens U18 DM-hold lavede hattrick, da Kolind Centralskole slog til i Parken med 3-0-sejr over Nexø Skole fra Bornholm. Janne fik efterfølgende finalens teknikerpris og blev kåret saaom topscorer i turneringen med imponerende 25 mål

Af Mikkel Tandrup / Fotos: Mikkel Tandrup & Simon Stjerne Hansen

Ekstra Bladets Skolefodboldturnering fejrer i år 50 års fødselsdag, så der var lagt op til fest, da finalen i både drengenes og pigernes turnering her til eftermiddag blev spillet i Parken.

Festen varede dog kort tid for Nexø Skole, som i pigernes turnering tørnede sammen med Kolind Centralskole fra Syddjurs Kommune i Østjylland. På bare otte minutter scorede Kolinds Janne Bruer nemlig tre gange, og dermed var spilleren fra Skovbakken en væsentlig grund til, at Kolind kunne tage trofæet med hjem

Sejren er hjemme!

Nexø Skole havde taget små 400 fans i skikkelese af elever og lærere med til København, og de kunne i starten se deres kammerater være godt med i kampen. Men efter nogle minutter viste Kolind og Janne Brouer sig at være for stærke på dagen.

Efter små 10 minutter sørgede Janne Brouer for kampens første mål, da hun efter en ripost kunne bringe jyderne i front. Herefter gik det stærkt. På en flot stikning ned bagom Nexøs forsvar, kom Brouer løbende og kunne sikkert bringe Kolind foran 2-0. Få minutter efter var Brouer igen på spil. Her opsnappede hun bolden i højre side af feltet og lagde den flot over Nexøs målmand. Et forrygende hattrick af den blonde anfører, der til daglig spiller for Skovbakkens U18 DM-hold.

Janne Brouer kåret af Michael Laudrup.

Nexø skole kom aldrig tilbage efter de hurtige mål, og dermed kunne Kolind Centralskole fortjent lade sig hylde som vindere af Ekstra Bladets turnering. Omkring 800 fans var rejst med fra Djursland, og de var trukket i orange farver og sørgede både under og efter kampen for massiv opbakning til deres lokale piger.

Tremålsskytten Janne Brouer løb med årets tekniker-pris, som blev overrakt af Michael Laudrup, og hun blev desuden kåret som turneringens topscorer med hele 25 mål.

 Nexø Skole – Kolind Centralskole 0-3 (0-3)

  •  0-1 Janne Brouer – 9. minut
  • 0-2 Janne Brouer – 15. minut
  • 0-3 Janne Brouer – 17. minut

Se flere billeder fra finalen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside

Sølvmedaljer til Nexø Skoles piger, som tæller flere spillere fra Elite Bornholm.