Line & Tyresö tilbage på sporet mod Malmø

0
1004
Marta da Silva scorede sit andet ligamål i weekenden mod Malmö. Arkivfoto: Steen Trolle
Marta da Silva scorede sit andet ligamål i weekenden mod Malmö. Arkivfoto: Steen Trolle

Der var dømt topkamp i Damallsvenskan, da Tyresö med Marta Da Silva og Line Røddik i weekenden slog Katrine Veje og LdB Malmø med 2-0 på hjemmebane. Linköping og Umeå spillede 1-1, hvilket sender Umeå på førstepladsen med syv point efter tre runder.

Af Simon Stjerne Hansen

Der var dømt sambabold da de storsatsende Tyresö i weekenden fik oprejsning efter sidste uges nederlag til Linköping. De forsvarende mestre fra LdB Malmö blev sendt hjem med et 2-0 nederlag på mål af den brasilianske verdensstjerne Marta Da Silva og hendes landsholdskollega Elaine Moura. Efter kampen var der også stor tilfredshed med sejren hos den ene af brasilianerne.

”Vi var fuldt fokuserede under hele kampen i modsætning til kampen mod Linköping. Derfor vinder vi i dag. Malmö er et godt hold som kommer til at ligge højt i tabellen. Derfor var det rigtig vigtigt at slå dem her på vores hjemmebane”, siger Elaine Moura til svenskfotboll.se.

Umeå erobrede førstepladsen ved at spille uafgjort 1-1, hjemme mod Mariann Gajhede og Linköping. De ligger nu forrest med 7 point efter tre kampe, men har et svært program i de kommende uger med opgør mod henholdsvis Malmö og Tyresö. Linköping har på trods af et hårdt program, fået en godkendt start på sæsonen. De ligger placeret på en 7. plads, kun to point fra førstepladsen.

Tungere ser det ud for Johanna Rasmussens Kristianstad. De tabte igen hjemme til Jitex med 1-3. Dermed har de kun et enkelt point efter tre kampe og skal til at stramme sig an, hvis de ikke vil være en del af bundstriden i årets udgave af Damallsvenskan.

I denne uge er der topkamp, når FdB Malmö tager imod Umeå. Line Røddik & Tyresö skal en tur på besøg hos Jitex.

DAMALLSVENSKAN 3. RUNDE 

  • AIK FF – KIF ÖREBRO            2-0
  • Piteå IF – Djurgården                  3-1
  • Kristianstads DFF – Jitex BK      1-3
  • Umeå IK FF – Linköpings FC     1-1
  • Tyresö FF – Ldb FC Malmö        2-0