U18 DM: KoldingQ tæt på at få point i Brøndby

0
773
KoldingQ i rødt rejste sig i 2. halvleg, hvor holdet fik reduceret to gange.

KoldingQs U18 DM-hold var tæt på at få et point med til Jylland, da holdet søndag åbnede forårssæsonen med en svær udekamp i Brøndby.

Hjemmeholdet var ganske vist foran 3-0 efter 1. halvleg. Men i 2. halvleg scorede KoldingQ to gange, og med lidt held kunne gæsterne have udlignet i slutminutterne.

Det skete dog ikke, og dermed sluttede kampen med en Brøndby-sejr på 3-2 – et resultat, der befæster Brøndbys position i toppen af U18 DM-ligaen, hvor holdet nu har 32 point.

Brøndbys træner Rene Nielsen konstaterede efter kampen, at Brøndby havde spillet en af sæsonens bedste halvlege – inden pausen.

”Her kunne vi have ført med fire-fem mål. Derfor er det et godt spørgsmål, hvad der skete efter pausen. Men de får et dumt mål kort inde i halvlegen, og da de kommer på 2-3 kort før tid, går det lidt panik i den til sidst. Men selv om Kolding klart sidder på 2. halvleg, så synes jeg vi vinder fortjent, takket være en meget flot 1. halvleg,” siger Rene Nielsen, som betegner KoldingQ som et stærkt hold:

”De kommer til at spille med om medaljer. Det er deres fortjeneste, at vi kommer til at se skidt ud i 2. halvleg”.

KoldingQs træner Jesper Bisgaard var ikke overraskende tilfreds med 2. halvleg, mens han var skuffet over sit holds præstation i 1. halvleg:

”Vi rejser os fint i 2. halvleg, men i 1. halvleg var der for mange udfald og for mange, som ikke var klar fra start. Vi var for langsomme med bolden og ikke gode nok til at stå fast i nærkampene. Det hører så med, at Brøndbys spillere vel gennemsnitligt er halvandet år ældre end vores, men det er ikke nogen undskyldning,” siger Jesper Bisgaard.

Chirine Lamti, Louise Søgaard og Amalie Testrup stod for Brøndbys scoringer. Amalie Rasmussen scorede KoldingQs første mål, mens KoldingQs sidste mål sandsynligvis var et selvmål, der opstod efter klumpspil på et hjørnespark.