0
882
Brøndbys U15 2-piger og FC Futura fra Finland.

Pigefodbold rykker – også i Finland. Det fik Brøndbys U15 2-piger et bevis på, da de fredag i sidste uge spillede en træningskamp mod FC Futura, som er et af Finlands bedste pigehold i U15-årgangen.

Kampen sluttede 4-1 til finnerne, og de finske gæster havde et overtag det meste af kampen, hvor deres hurtige omstillingsspil gav Brøndbypigerne problemer. Ved pausen stod der 2-0 til FC Futura, men fra 2. halvlegs start kom Brøndby bedre med i kampen. Pigerne fra vestegnen fik sat mere tempo på og lagt et pres på finnerne. Det udløste flere gode chancer, og på et frispark satte Brøndbys Karina Simonsen bolden i mål efter en vellykket, indøvet detalje.

FC Futura slog dog hurtigt igen. De scorede kort efter til 3-1 og siden blev det til 4-1. Brøndbys kræfter var brugt op og finnerne kom relativt let til den sidste scoring.

Resultatet til trods, så var træner Kaj Hansen godt tilfreds med kampen, som blev afviklet med masser af god fight i regnen på Brøndbys baner.

”Det var en flot international træningskamp, der blev spillet i vanskeligt vejr og pigerne fik vist, at pigebold er kommet for at blive både i Danmark og i Finland,” siger Kaj Hansen.