Fredericia FF gør klar til Danmarks største pigestævne

0
802

Hvad skal dit fodboldhold lave i den første weekend i juni? Hvis I ikke allerede har lagt planer, så kan I stadig nå at tilmelde jer Madsby Pige Cup, som finder sted i Fredericia den 1.-3. juni

Stævnet, som Fredericia fF arrangerer for 17. gang i år, er Danmarks største fodboldstævne for piger. Det havde sidste år 151 deltagende hold og har et internationalt snit over sig med deltagere fra både Sverige og Tyskland.

Stævnet dækker rækkerne U9, U10, U11, U12, U13 og U15. Det kaldes også Danmarks hyggeligste stævne, for ud over fodbold er der en række sjove aktiviteter for deltagerne, blandt andet er der fri adgang til Fredericias største turistattraktion, Madsby Legepark.

Tilmelding til Madsby Pigecup kan ske senest 1. maj. Du kan få flere oplysninger om stævnet på hjemmesiden www.madsbypigecup.dk