Supertøserne og Cool Girls havde en sjov fodbolddag i Ølstykke

0
1107
Hvert hold får mindst tre kampe på banen á fem minutter.
Hvert hold får mindst tre kampe på banen á fem minutter.

Supertøserne, De smukke  Piger, Cool Girls, V.I. Pigerne og Glitterglimmer.

Fantasien var ligeså stor som fodboldglæden, da næsten 400 piger fra 0.-6. klasser på skoler i Ølstykke i sidste weekend deltog i Ølstykke FCs traditionsrige Skolestævne for piger.

I kampe af fem minutter dystede pigerne mod hold fra samme årgang, og selv om der efterfølgende blev kåret en vinder i hver årgang, så kunne alle piger tage hjem med en medalje om halsen. I sidste ende handler pigefodboldstævnet nemlig ikke om at vinde. Det handler om at have en sjov fodboldoplevelse med kammeraterne, og – måske – få lyst til at spille klubfodbold i Ølstykke FC.

Det er 19. år i træk, at Ølstykke FC arrangerer pigefodboldstævne. Ideen blev oprindelig fostret af Henriette “Henry” Hansen, og hun står fortsat i spidsen for stævnet, som har tændt fodboldinteressen hos mange piger i Ølstykke. Hvert år starter 25-40 piger  i Ølstykke FC efter at have haft nogle sjove fodboldtimer med klassekammeraterne i Ølstykkehallen.