Herlufsholm-piger på træningslejr i Sydspanien

0
1235
HGs U15 1-hold med trænere og ledere fotograferet under træningslejren i Sydspanien.
HGs U15 1-hold med trænere og ledere fotograferet under træningslejren i Sydspanien.

33 U13- og U15-piger fra Herlufsholm Gymnastikforening (HG)  i Næstved havde en forrygende påskeferie i år. Sammen med 14 forældre og ledere fløj de lørdag den 31. marts til Malaga i det sydlige Spanien, og herfra stod den på seks intense dage med træningslejr i den sydspanske by Fuengirola, hvor en lokal dansk arrangør havde sørget for hotel, træningsfaciliteter, modstanderhold og dommere til træningskampe.

Seks træningspas og to trænningskampe, lød programmet for de seks dage på, og med solrige dage og temperaturer omkring 15-20 grader, var forholdene ideelle:

”En typisk dag på træningslejren bestod af vækning kl. 07.30 med efterfølgende morgensmadsbuffet kl. 08.00, derefter var det afgang til træning kl. ca. 09.30,” fortæller U13-træner Steen Hansen om turen.

HGs U13 1-hold.

”Pigerne trænede på kunststofbanen på stadion fra klokken 10.00 til 11.30. På hotellet var frisklavede sandwich, som forældrene havde indkøbt og forberedt, klar til pigerne omkring kl. 12.30. Derefter stod den på hvile, indtil pigerne skulle mødes omkring kl. 15.30 for at forberede sig til deres kampe, som blev spillet kl. 16.15 og 17.30. Efter kamp og bad gik turen tilbage til hotellet, hvor buffeten med aftensmaden stod klar kl. 19.30,” fortæller han.

Kun et enkelt programpunkt glippede. Pigerne skulle søndag have været på Stadion La Rosaleda for at se La Liga-kampen mellem Malaga CF og Real Betis, men kampen blev udvalgt som tv-kamp og flyttet til lørdag aften, og derfor måtte HG-pigerne droppe den del af turen.

”Samtlige piger og forældre havde en uforglemmelig tur. Det har efterfølgende ikke skortet på opfordringer til at tagentage turen, og tanken ligger bestemt ikke fjern,” siger Steen Hansen.

U15 1-pigerne med et udvalgt drengehold, som gav pigerne hård og lærerig modstand.