Mariann Gajhede godt tilfreds med sejren over Tyresö

0
676
Mariann Gajhede. Foto: www.erikastrom.se
Mariann Gajhede. Foto: www.erikastrom.se

“Det var en svær kamp, så det var godt at få tre point,” sagde Linköbings danske landsholdsspiller Marian Gajhede til klubbens egen tv-station efter sejren tirsdag aften  i Damallsvenskan over storsatsende Tyresö

Af Mikkel Tandrup

Den danske landsholdsspiller Mariann Gajhedes svenske klub Linköbing vandt tirsdag aften 1-0 over Tyresö, som har en anden landsholdsspiller, Line Røddik Hansen, på holdet. Begge klubber har oprustet kraftigt forud for sæsonen og går begge efter guldet i Damallsvenskan. Derfor var det en godt tilfreds Mariann Gajhede, som efter kampen blev interviewet af klubbens egen tv-station, LFC TV:

”Det var en svær kamp, så det var godt at få tre point. Det blev meget fysisk, og det var efter planen at vi ønskede masser af nærkampe. De får spillet udenom os nogen gange, men synes at vi i store dele af kampen har godt styr på dem,” sagde hun.

Efter den hårde kamp glædede den danske landsholdspiller sig til at komme hjem:

”Det bliver godt, at sove i nat,” lød det med et smil til LFC-TV.

Næste runde i Damallsvenskan byder på to interessante opgør, Tyresö møder hjemme de forsvarende mestre Ldb Malmö, mens Linköping skal en tur til Umeå, som har vundet sine to første kampe.. Johanna Rasmussen og Kristianstads DFF skal forsøge at hente sæsonens første sejr, når de spiller hjemme mod Jitex.

Interviewet med Mriann Gajhede kan ses her.