Skjold-træner: Fuld fortjent sejr over Team Viborg

0
761
Skjold på træningslejr i Tyrkiet forud for forårssæsonen. Foto fra B93-HIK-Skjolds hjemmeside
Skjold på træningslejr i Tyrkiet forud for forårssæsonen. Foto fra B93-HIK-Skjolds hjemmeside

1. divisionsklubben Skjold vandt onsdag aften deres første semifinale i pokalturneringen over Team Viborg, der spiller i 3F Ligaen. Fuldt fortjent, mener Skjolds træner Brian Clemmensen

Af Mikkel Tandrup

”Vores sejr var fuldt fortjent”. Sådan lyder vurderingen fra Skjolds træner Brian Clemmensen, efter at den ambitiøse 1. divisionsklub onsdag aften levererede en solid overraskelse i pokalturneringen ved at vinde den første semifinale med 4-2 ude over 3F Ligaholdet Team Viborg.

”Team Viborg er et godt hold, men vi var lige en tand bedre i går. Vi kommer foran 3-0 på et hattrick af Maria Kramer, og så synes jeg, at vi styrer spillet. De får scoret to gange, inden vi fortjent lukker kampen med målet til 4-2,” siger en godt tilfreds Brian Clemmensen til FODBOLD FOR PIGER.

Brian Clemmensen briefer holdet.

Selvom Skjold står med det ene ben i finalen, tager cheftræneren intet for givet før returopgøret er spillet:

”Da lodtrækningen var offentliggjort og vi undgik Brøndby og Fortuna Hjørring, steg vores chancer vel for at nå en finaleplads fra 10 til 50 procent. Her i Skjold tager vi intet for givet, vi har stadig en kamp på tirsdag, og det kan stadig ’blive en dreng eller pige’. Vi står selvfølgelig med gode muligheder for, at nå en finale og fire udebane mål er selvfølgelig utroligt dejligt at have med inden kampen,” siger han.

Hvis Skjold ender med den samlede sejr, så venter der sandsynligvis et finaleopgør mod de danske mestre fra Brøndby. En kamp, som Clemmensen ved bliver meget svær:

”Man skal aldrig sige aldrig. Brøndby vil være kæmpe favoritter. Logikken er nok, at vi bare skal være glade for at nå en finaleplads, men vi føler slet ikke sikre på, at vi er i finalen endnu,” siger han.

Skjold har ikke kun succes i pokalturneringen. Holdet ligger også godt til i 1. division, hvor det skal gå meget galt, hvis ikke københavnerne kommer med i slutspillet om oprykning

”Det ser ud som om, at B1913 er stukket af og de nok tager den ene af de to oprykningspladser. Vi har en meget vigtig kamp på lørdag mod Damsø, hvor alle forventer, vi vinder, så vi er presset. Der er mange gode hold i rækken, og vi tager en kamp af gangen. Vi forventer ikke at vi rykker op, men vi håber på det, og vi vil arbejde benhårdt i alle kampene,” lyder det fra Brian Clemmensen.

Returopgøret mellem Skjold og Team Viborg spilles på tirsdag den 24. april klokken 18:30 på Kunsten i Fælledparken.