Himmelevs U13 piger vinder DBU Sjællands vinterturnering

0
1459
Himmelev-Veddelevs U13-piger
Himmelev-Veddelevs U13-piger

Med maksimumpoint lykkedes det de ambitiøse U13 piger fra Himmelev-Veddelev Boldklub at vinde den bedste række i DBU Sjællands vinterturnering suverænt. Nu ser man frem mod at udvikle spillerne yderligere frem mod den kommende U14 eliterække der forventes skudt i gang i efteråret

Af Simon Stjerne Hansen, simon@fodboldforpiger.dk

En hel vinterturnering uden at sætte så meget som et eneste point til. Det var resultatet for Himmelev-Veddelevs U13 1-piger under DBU Sjællands netop afsluttede vinterturnering. Selvom det er rart med sejre, er fokus dog et andet sted hos den storsatsende Roskilde klub. Målet er at forberede pigerne på den kommende sæsons U14 eliterække, som man forventer starter op i efteråret 2012.

Der er stor fokus på den tekniske træning i Himmelev. Målet er at kunne gøre sig gældende i U14-eliterækken og med 45-50 aktive spillere er der rig mulighed for at udvikle spillerne. Himmelev stiller med hele tre ni mands hold i forårsturneringen. En af grundende til de mange hold er, at man har fået tilgang af 10 piger fra RB06’s U13 piger. Det har øget konkurrencen og dermed niveauet blandt pigerne, fortæller klubben til FODBOLD FOR PIGER.

Påsken er blevet brugt på en træningslejr, hvor der blev brugt tid på spillersamtaler. De skal bruges til at finde ud af, hvem der skal indstilles til den nye DBU U14 samling, som starter op efter sommerferien. Ud fra spillersamtaler og træning forventes det, at de bedste spillere deltager i den kommende talenttræning frem mod DBU U14 samlingen.

Himmelev-Veddelevs U18 træner Michael Pixi gennemfører de næste tre måneder et antal træninger med deltagelse fra de bedste U13 spillere fra fem klubber i Midtsjælland. Målet er at udvikle pigerne til eventuelt at få en plads i DBU samlingen, fortæller Himmelev-Veddelev til FODBOLD FOR PIGER.