Pokaldrama live på Kanalsport i aften: Brøndby mod Fortuna

0
874
Brøndby slog Fortuna med 3-0, da de to hold mødte hinanden i 3F Ligaen 2. påskedag.
Brøndby slog Fortuna med 3-0, da de to hold mødte hinanden i 3F Ligaen 2. påskedag.

Aftenens semifinale i kvindernes pokalturnering mellem Brøndby og Fortuna Hjørring kan følges direkte på Kanalsport. Team Viborg møder 1. divisionsholdet Skjold i den anden semifinale

Af Mikkel Tandrup

Alle der elsker kvindefodbold kan snuppe en sand lækkerbidsken på Kanalsport i aften. Brøndby og Fortuna Hjørring mødes i den ene af to semifinaler i kvindernes pokalturnering, og opgøret mellem ligaens nummer et og to kan ses direkte på Danmarks nye sportskanal.

”Ingen danske hold kan slå os i øjeblikket”, sagde Brøndbys cheftræner Peer Lisdorf til 3f.dk/fodbold for et par dage siden. En klar udmelding fra Brøndby-lejren, og bedømt på pigerne fra vestegnens seneste resultater, så har cheftræneren noget at have sin påstand i. Fortuna Hjørring blev sidste mandag sendt hjem fra Brøndby med et klart 3-0 nederlag , og i søndags blev en andet tophold fra 3F Ligaen, Skovbakken, slået med 2-0.

Fortuna Hjørring lover dog langt større modstand, end sidst de var i Brøndby. Nordjyderne slog i weekenden BSF med hele 6-0, og her demonmstrerede Fortuna et langt højere ni veau, skriver klubben på sin hjemmeside:

“Kan det niveau holdes på Brøndby Stadion, venter der en langt mere intens og spændende kamp end sidst,” skriver klubben, som vil kæmpe til det sidste  for at få et godt resultat med hjem inden returkampen, som spilles den 28. april.

I den anden semifinale spiller Team Viborg mod 1. divisions holdet fra Skjold. De fire hold kæmper om de to pladser i finalen, som spilles den 5. juni.

POKALPROGRAMMET:

18. april – Første semifinaler:

Kl. 17.30: Brøndby IF – Fortuna Hjørring

Kl. 17.30: Team Viborg – Skjold

 24. april

Kl. 18.30: Skjold – Team Viborg (returopgør)

 28. april

Kl. 13.00: Fortuna Hjørring – Brøndby IF  (returopgør)

 5. juni

Kl. 12.00: Pokalfinale – Vejle Stadion