Nadia Nadim dobbelt målscorer da Skovbakken slog IFK Kalmar

0
742
Nadia Nadim, her i en træningskamp mod Tyresö, scorede tog gange i lørdagens kamp mod IFK Kalmar.
Nadia Nadim, her i en træningskamp mod Tyresö, scorede tog gange i lørdagens kamp mod IFK Kalmar.

Landsholdsangriberen Nadia Nadim var bedst, da Skovbakkens 3F-kvinder lørdag finpudsede kampformen med en træningskamp det svenske 2. divisionshold IFK Kalmar. Skovbakken vandt 3-1 og Nadia Nadim scorede både  til 1-0 og 2-0 i første halvleg.

Ifølge referatet på Skovbakkens hjemmeside var århusianerne  klart bedst, men kampens kvalitet blev skæmmet af banen, som ikke havde set en plæneklipper siden oktober. Alligevel diskede Skovbakken i perioder op med ganske godt kombinationsspil:

”De to kanter blev “fodret” godt, og på midten var Nadim og Harder modstanderne teknisk overlegne. Mange fornuftige opspil blev dog ikke super-farlige, da den sidste portion præcision og kvalitet for tit manglede,” skriver Skovbakken.

Den kraftige vind fik indflydelse på spillet. I 1. halvleg havde svenskerne medvind og benyttede den til at sende lange bold op mod deres angribere og i 2. halvleg gjorde Pernille Harder brug af vinden, da hun sendte et langskud fra kanten af feltet op i trekanten til 3-0. Svenskerne fik efterfølgende reduceret til 3-1.

Skovbakken stillede op uden Nanna Johansen, der var blevet syg samt Mia Kjærsgaard, Marie Bjerg og Sofie Junge. Til gengæld var der comeback til Line Godrum på højre back pladsen og Louise Kristiansen på midtbanen.

Skovbakken spiller næste kamp 2. påskedag, hvor holdet møder BSF ude i 3F Ligaen.