”Vi tror på EM-chancen – alle sammen”

0
1484
"Vi vil gøre alt hvad vi kan for at komme til EM," fastslår anfører Laura Marie Larsen.
"Vi vil gøre alt hvad vi kan for at komme til EM," fastslår anfører Laura Marie Larsen.

Drømmen om EM er intakt hos de danske U17-piger, som fortsat tror på muligheden for at spille sig til sommerens EM-slutrunde i Schweiz.

Lørdag blev det til uafgjort mod Sverige i den anden af tre EM-kvalifikationskampe, som spilles i Danmark i disse dage, men to af holdets nøglespillere er overbevist om, at Danmark spiller sig videre med en sejr i den sidste kamp på tirsdag mod Finland:

”Vi vil gøre alt hvad vi kan for at komme til EM, og vi tror på vores chance – alle sammen,” siger anfører Laura Marie Larsen, der til daglig spiller i Brøndby.

”Jeg er selvfølgelig lidt skuffet over, at vi kun får uafgjort mod Sverige. Vi leverer egentlig en godkendt præstation og burde have afgjort det i første halvleg, men vi mangler lige lidt præcision og skarphed i feltet,” siger Laura Marie Larsen, som har opskriften på sejr over Finland:

”Vi skal bare være endnu mere på og vise endnu mere gejst, end vi gjorde i dag, så vinder vi”.

"Hvis vi spiller op til vores bedste, så slår vi også Finland," lover Anna W. Fisker.

Den offensive midtbanespiller Anna Westergaard Fisker, der til daglig spiller i Fortuna Hjørring, ærgrer sig også over de manglende mål mod Sverige. Men ellers er hun godt tilfreds med indsatsen i lørdagens kamp:

”Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp alle sammen og har den rigtige indstilling. Det er selvfølgelig ærgerligt at vi ikke får scoret, men Sverige er også et godt hold, og jeg synes vi får spillet godt op mod dem,” siger Anna Fisker, der også tror på dansk sejr over Finland:

”Vi har spillet mod dem før, blandt andet i Nordic Cup, og har vundet, så jeg synes vi har gode muligheder for at slå dem, hvis alle spiller op til deres bedste niveau”.

Samme opskrift mod Finland

Landstræner Anders Damgaard bebuder, at opskriften mod Finland bliver den samme som mod Sverige – tilsat nogle mål:

”Hvis vi skal vinde over Finland, skal vi fortsætte med det, vi også viste i dag og følge den plan, vi har lagt. Masser af possisionsspil og opbygning af spillet bagfra. Det er der, vi er gode – det viste vi også i dag. Så skal vi selvfølgelig have prikken over i’et – nemlig også at score. Så det skal vi tilbage på træningsbanen og træne igen,” siger han til DBUs hjemmeside.

Danmark og Sverige har begge fire point efter de to første kampe, mens Finland har tre point. Danmark skal derfor vinde over Finland, mens danskerne skal håbe, at Sverige sætter point til mod Hollan.

Kampen mod Finland spilles tirsdag klokken 16 i Ballerup.

Se billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Efter kampen blev der tid til at hilse på familie og venner, som udgjorde en del af de 670 tilskuere.