Brian Sørensen vil slutte i Skovbakken med CL-plads

0
718
Brian Sørensen.
Brian Sørensen.

Træner Brian Sørensen skruer ikke ned for ambitionerne i slutspillet, selv om han fra næste sæson skifter fra Skovbakken til 3F Liga-konkurrenterne fra Fortuna Hjørring.

”Jeg går benhårdt efter at slutte min tid i Skovbakken med et snuppe pladsen i Champions League for næsen af min kommende arbejdsgiver, Fortuna. Vi har investeret som mange kræfter og ressourcer i at udvikle set-up’et i Skovbakken og det her hold, at jeg selvfølgelig gerne vil sætte kronen på værket med en CL-.kvalifikation,” siger Brian Sørensen til Skovbakkens hjemmeside.

Brian Sørensen har været med i 3F Liga-trænerstaben i Skovbakken i seks år. Han får flotte ord med på vejen fra formand Jesperr Raabo, som fremhæver, at der er i Brian Sørensens tid er skabt et fantastisk godt træningsmiljø for spillerne:

”Brian har ydet en helt ekceptionel indsats for Skovbakken – og jeg håber, at holdet med en CL-kvalifikation kan gi’ ham den exit, han ønsker,” siger Jesper Raabo.

Brian Sørensen forklarer sit skifte med, at han ønsker nye udfordringer og gerne vil flytte nord på igen. Samtidig får han i Fortuna mulighed for at arbejde i nogle mere professionelle rammer end det er muligt i Skovbakken.

”Jeg ser frem til at fordybe mig i fodbolden og til at arbejde med et hold, der er på kontrakt. Det jeg har savnet allermest i Dkovbakken er at have spillere, der har tid til at træne – det får jeg i Fortuna,” siger han til 3f.dk/fodbold

Brian Sørensen skal i Fortuna indgå i en cheftrænerduo, som også tæller den nuværende cheftræner Jakob Borup.