Succestræner forlænger med Brøndby IF

0
971
Cheftræner Peer Lisdorf, Brøndby.
Cheftræner Peer Lisdorf, Brøndby.

Brøndbys succesrige 3F ligatræner Peer Lisdorf er klar til endnu en sæson som boss for klubbens bedste kvindehold. Peer Lisdorf har netop forlænget sin aftale med Brøndby, så den løber frem til sommeren 2013.

”Peer er en utrolig dygtig træner, der besidder alle de formelle krav, der kan stilles til en træner på dette niveau. Derudover er Peer i besiddelse af nogle fantastiske menneskelige kvaliteter, der har stor indflydelse på spillertrivslen og udviklingen af spillerne, lige så vel en personlighed der er nærværende og smitter af på hele staben omkring holdet i øvrigt,” siger formanden for Brøndbys kvindeafdeling, Gert Raasdal, i en pressemeddelelse.

Peer Lisdorf har været cheftræner i to år og har undervejs vundet både DM-guld, pokalfinale og bragt holdet til kvartfinalen i Champions League:

”Det har været naturligt for mig at forlænge. Jeg har i to år været en del af den spændende udvikling og proces i klubben, og det arbejde er slet ikke færdigt. Der udover synes jeg, at der er en utrolig god inspiration træner/lederteamet og spillerne imellem, som jeg ligeledes ser frem til fortsat at være en del,” siger Peer Lisdorf, som også er blevet fristet af de skærpede målsætninger for 3F Ligaholdet:

”Fra at vi tidligere skulle vinde medaljer og deltage i Champions League, er målsætningen nu ændret til, at vi udover at vinde mesterskaber skal forsøge at nå semifinalen i Champions League,” siger Peer Lisdorf, som måtte se sit hold tabe to kvarftfinalekampe stort til det franske storhold Olympique Lyonnais:

”Der er ingen tvivl om, at Olympique Lyon, som vi mødte i Champions League kvartfinalen, er målestokken. Og der er stadigvæk et stykke vej endnu,” siger han.