Brøndbysejr over BSF i slutspillet

0
1002
Nanna Christiansen scorede til 1-0 efter 35. minut. Foto: John Jessen Hansen

Brøndbys 3F-kvinder har fortsat kurs mod mesterskabet. Holdet vandt lørdag 2-1 hjemme over BSF, og dermed er Brøndby nu seks point for Fortuna Hjørring, som søndag møder Skovbakken.

Nanna Christiansen bragte Brøndby på 1-0 i første halvleg, hvor BSF måtte lade sin målmand Tine Cederquist udskifte med en skade efter 20 minutter. I anden halvleg gjorde Michelle Heymann det til 2-0, inden BSF fik reduceret på et selvmål, da Brøndbys målmand Stine Lykke missede en tilbagelægning fra Signe Andersen.

I kvalifikationsspillet om nedrykning vandt Team Viborg TV-kampen mod bundholdet SønderjyskE med 3-0. Dermed har Viborg nu 10 point og har dermed overhalet Taastrup FC, som nu er på næstsidstepladsen med ni point efter nederlag på 2-1 ude over Vejle.

Den sidste kamp i kvalifikationsspillet afvikles søndag i Odense, hvor OB møder KoldingQ.