U15: Elite Bornholm fik uafgjort mod Brøndby

0
1670
Elite Bornholm formåede at sætte Brøndby under pres fra starten af kampen.

Glæden og stoltheden lyste ud af spillere og træner, da oprykkerne fra Elite Bornholm torsdag fik uafgjort hjemme mod topholdet Brøndby i den bedste U15-række i Østdanmark. Kampen sluttede 2-2, og Elite Bornholm kom midt i første halvleg foran med 2-0, hvilket var stik mod forventningerne hos bornholmerne selv:

Cecilie Rotbøl og Olivia Heiede.

”Det er så fedt, at vi har spillet uafgjort mod Brøndby. Vi havde forventet at tabe stort, og vi havde i hvert fald slet ikke troet, at vi kunne komme foran,” lød det efter kampen fra to af de glade spillere, Cecilie Rotbøl og Olivia Heiede.

De havde selv denne forklaring på, at det faktisk lykkedes Elite Bornholm at sætte Brøndby under et tungt pres i en stor del af første halvleg, hvor Nichelle Vang gjorde det til 1-0 og 2-0, inden Brøndby fik scoret to gange på mål af Maria Hovmark og Cecilie Nielsen:

”Vi var så motiverede for at gå ud og vise, at vi ikke ville tabe stort. Vi var så tændte, for de skulle bare ikke have lov at undervurdere os. Da vi så pludselig er foran 2-0 tænker vi, at ’det er løgn, det her’, og vi kommer nok til at trække os lidt for langt tilbage på banen. Men 2-2 er også rigtig godt,” fastslår Cecilie og Olivia.

”Jeg er stolt af det ene point”

Den lokale avis ”Bornholms Tidende” skrev fredag om ”Fantastisk U15-resultat”, og træner Jørn Lundberg er også enig i, at uafgjort mod topholdet er en stor præstation af pigerne, som i efteråret spillede i den næstbedste række:

Nichelle Vang har scoret et af sine to mål.

”Set i lyset af hele kampen, så er jeg stolt af at vi får det ene point. Jeg synes, vi sidder på første halvleg, mens Brøndby stort set overtager anden halvleg, fordi de er gode til at spille bolden rundt og vi kommer til at stå for langt fra dem. Fysisk står vi distancen og det er meget tilfredsstillende,” siger Jørn Lundberg.

Brøndbys træner Christina Jensen konstaterer, at 2-2 var et fair resultat efter en kamp, hvor Brøndbys spil ikke hang sammen i store perioder:

”Vi var ikke klar fra start, og det skal man være til alle kampe. Vi var nødt til at skifte ud på grund af en skade allerede efter få minutter, og det giver noget forvirring, men al ære til Bornholm. De kan være stolte af deres indsats, mens vi bare må konstatere, at vi ikke var gode nok i dag,” sagde Christina Jensen efter kampen, hvor spillere, ledere og forældre fra begge hold samledes til fælles grillhygge i klubhuset i Rønne.

I næste runde, som spilles allerede i weekenden, skal Elite Bornholm møde BSV i Nærum, mens Brøndby skal til Hillerød.