Fairplaypris til Brøndbys 3F-kvinder

0
708
Brøndby jubler efter en scoring i efteråret mod OB. Arkivfoto: Steen Trolle
Brøndby jubler efter en scoring i efteråret mod OB. Arkivfoto: Steen Trolle

3F Ligaens førerhold Brøndby er det mest fair spillende hold i landets bedste kvinderække. Det blev dokumenteret i weekenden, da Brøndby modtog DBUs årlige fairplaypris. Prisen, som består af en check på 50.000 kroner, blev overrakt til anfører Malene Marquard Olsen før hjemmekampen i slutspillet mod BSF.

Brøndby har kun høstet 24 strafpoint i løbet af grundspillet for diverse forseelser. Det er 20 point færre end Team Viborg og Skovbakken på andenpladsen og det er hele 132 point mindre end BSF, som er det hold i 3F Ligaen, der har fået flest strafpoint i sæsonen.

”For det første er det jo en fin anerkendelse af, at vi har opført os pænt. Det er altid rart. For det andet, så er jeg rigtig glad for, at vi kan vinde fairplay-prisen samtidig med, at vi vinder alle de kampe, som vi spiller,” siger formanden for Brøndbys kvindeafdeling, Gert Raasdal, til 3f.dk/fodbold.

FAIRPLAYKONKURRENCEN SLUTSTILLING SÆSON 2011/2012

  • 1 Brøndby IF 24 point
  • 2 Team Viborg 44 point
  • 3 IK Skovbakken 44 point
  • 4 Fortuna Hjørring 55 point
  • 5 Vejle BK 61 point
  • 6 Taastrup FC 67 point
  • 7 OB 78 point
  • 8 KoldingQ 79 point
  • 9 SønderjyskE 87 point
  • 10 BSF 156 point