Kanal Sport sender live fra Team Viborg-SønderjyskE

0
816
Team Viborg, her i en pokalkamp mod Skjold, mødder SønderjyskE for rullende kameraer.
Team Viborg, her i en pokalkamp mod Skjold, mødder SønderjyskE for rullende kameraer.

Det er et ægte nedrykningsdrama, som ruller over skærmen, når Kanal Sport på lørdag kl. 13 sender sin ugentlige livekamp fra 3F Ligaen. TV-kampen står nmellem Team Viborg og SønderjyskE på Viborg Stadion, og de to hold ligger hhv. næstsidst og sidst i tabellen i kvalifikationsspillet.

Der står mest på spil for Team Viborg. SønderjyskE er med et sølle point dømt til nedrykning, men Team Viborg kan med en sejr holde fast i håbet om endnu en sæson i 3F Ligaen. Viborg har syv point efter nederlag i de to første runder af kvalifikationsspillet, men med en sejr kan viborgenserne holde kontakt med Taastrup FC, som har ni point.

TV-kampen i Viborg er flyttet til Viborg Stadion, som Team Viborg har lejet ”for en klækkeligt beløb”, som formanden Michael Staun siger til Viborg Stifts Folkeblad:

”Vi ser det som en mulighed for at markedsføre elitefodbolden på damesiden i og omkring Viborg. Vi kan håbe, at der er nogen, der får øjnene op for de her piger, og vi betragter det som en investering i fremtiden,« siger han ifølge 3f.dk/fodbold til Viborg Stifts Folkeblad.

3F LIGAEN I WEEKENDEN

SLUTSPILLET

Lørdag kl. 13: Brøndby-BSF

Søndag kl. 13: Skovbakken-Fortuna Hjørring

KVAL.SPILLET

Lørdag kl. 13.30: Team Viborg-SønderjyskE

Lørdag kl. 14: Vejle-Taaqstrup FC

Søndag kl. 13: OB-KoldingQ