U18: Brøndby og Himmelev mødes igen i pokalfinalen

0
742
Himmelev i grønt måtte ud i forlænget spilletid, før pokalfinalepladsen var i hus.

Årets U18-pokalfinale på Sjælland bliver en gentagelse af sidste års finale mellem Brøndby og Himmelev-Veddelev Boldklub (HVB). Begge hold spillede sig onsdag aften i finalen med sejre over hhv. Ballerup-Skovlunde (BSF) og Guldborgsund Pige Alliance (GPA).

Brøndbys U18 DM-hold vandt en sikker 4-0-sejr ude over ligakonkurrenterne i Ballerup, mens Himmelev, der spiller i 2. division øst, måtte ud i forlænget spilletid mod et godt fightende GPA-hold, der til daglig spiller i 3. division.

I de 2 x 10 minutters forlængede spilletid sørgede Himmelevs Signe Nielsen for, at kampen sluttede med en solid Himmelev-sejr. Hun scorede tre gange i det 82., 88. og 100. minut. Det sidste mål var en regulær perle – sat ind i krydset fra 25 meters afstand.

Trods nederlaget var GPA tilfreds med indsatsen i Himmelev:

“GPA fik i denne kamp igen bevist, at de på deres bedste dage kan spille op mod selv nogle af de bedste hold i Danmark,” konstaterer holdet på sin hjemmeside.

Himmelev-Veddelev Boldklub (HVB), som netop har anket DBUs afslag på at få licens til U18 DM-rækken, glæder sig til igen at møde Brøndby i finalen:

”Sidste år vandt Brøndby med 1-0, men HVB ser frem til igen at prøve kræfter med DM rækkens nuværende nr. 1,” skriver klubben på sin hjemmeside.

FAKTA: POKALSEMIFINALE HIMMELEV-GPA

• 24. minut: 1-0 (Signe Schødt, Himmelev)
  • 52. minut: 1-1 (Emilie Langkilde, GPA)
  • 82. minut: 2-1 (Signe Nielsen, Himmelev)
  • 88. minut: 3-1 (Signe Nielsen, Himmelev)
  • 100. minut: 4-1 (Signe Nielsen, Himmelev)