Sanne Troelsgaard: Jeg vil kæmpe til det sidste for Skovbakken

0
2681
Sanne Troelsgaard med sin kommende trøje.
Sanne Troelsgaard med sin kommende trøje.

Det er udsigten til at spille Champions Leaguefodbold, der især har fået landsholdsangriberen Sanne Troelsgaard til at vende tilbage til Brøndby IF efter bare en sæson i Skovbakken. Og Troelsgaard tror på, at Brøndby kan nå langs i turneringen, understreger hun i dette interview med FODBOLD FOR PIGER, hvor hun også fortæller, at hun er ked af at skulle forlade Skovbakken, og at hun vil slås til det sidste for holdet, selv om hun nu har underskrevet en to-årig kontrakt med konkurrenten:

Hvorfor har du valgt at skifte allerede efter et år?

”Jeg er meget glad for at spille i Skovbakken og rigtig ked af at skulle forlade klubben allerede efter en sæson, men Brøndby lægger stor vægt på at opnå topplacering i 3F Ligaen herhjemme og satser på nogle gode resultater internationalt i form af Champions League, og det synes jeg kunne være spændende at være med til”.

Hvordan ser du på dit år i Skovbakken – er du skuffet over, at I næppe kommer til at spille med om guldet?

”Det har givet mig rigtig meget at være i Skovbakken. Jeg har fået en del mere erfaring og ved, hvad der skal til for at præstere, hvis man vil vinde og få et godt resultat i 3F Ligaen.  Jeg er skuffet over at vi ikke kan præstere, når det gælder de vigtige kampe, og især i slutspillet hvor vi selv har kunnet afgøre vores placering”.

Hvordan bevarer du fokus på Skovbakken i slutspillet, når du skal skifte til konkurrenten Brøndby pr. 1/7

”Det er ikke noget jeg tænker over lige nu. Jeg har ikke Brøndby i mine tanker nu, jeg spiller for Skovbakken indtil min kontrakt udløber med dem. Det handler for mig om at være professionel, og det er mit arbejde nu, som jeg vil færdiggøre ved at yde mit allerbedste og opnå et godt resultat med holdet”. 

Konkurrencen om angrebspladserne er skærpet i Brøndby siden dit skifte. Hvor meget spilletid regner du med at få?

”Ja, Brøndby besidder nogle gode offensive spillere, som jeg skal konkurrere tæt med. Jeg vil yde og gøre mit bedste for at opnå meget spilletid”.

Hvordan ser du på Brøndbys muligheder i den kommende Champions League-turnering?

”Der er nogle meget dygtige hold i Champions League turneringen, og det bliver en udfordring for Brøndby, men Brøndby kom langt i turneringen i år, og derfor tror jeg også, at mulighederne er gode i den kommende sæson,” fastlår Sanne Troelsgaard, som ved siden af arbejdet som fodboldspiller i Brøndby skal studere til pædagog på fjernstudie.

FAKTA OM SANNE TROELSGAARD

  • 23 år, født og opvokset i Vejen, søster til OB-angriberen Lotte Troelsgaard
  • Har spillet 43 A-landskampe, debutterede mod Finland i 2008.
  • Spillede to sæsoner i Brøndby, inden hun skiftede til Skovbakken sidste sommer på en et-årig kontrakt.
  • Kåret til årets spiller af Spillerforeningen i 2011

Læs også: Sanne Troelsgaard skifter til Brøndby