OB sikrer sig endnu en sæson i 3F Ligaen

0
895
Jubel på Taastrup Idrætspark efter Josefine Thomsens scoring til 4-1. Foto: Steen Trolle

 

Jubel på Taastrup Idrætspark efter Josefine Thomsens scoring til 4-1. Foto: Steen Trolle

OB er klar til endnu en sæson i landets bedste fodboldrække. Med en sikker 4-1-sejr på udebane mod Taastrup sparkede fynboerne sig lørdag op på 19 point i kvalifikationsspillet, og dermed er OB ikke længere i fare for at rykke ud af 3F Ligaen.

OB fik en perfekt start i Taastrup, hvor hjemmeholdet var uheldige med et selvmål inden for de første minutter. Kort efter kom Taastrup på 1-1, men så gjorde Lotte Troelsgaard det til 2-1 og kort efter gjorde Britta Olsen det til 3-1. Et kvarter før tid slog Josefine Thomsen sejren fast med sin scoring til 4-1.

Med OB udenfor nedrykningsfare er der fire hold tilbage, der kæmper om at undgå at følge SønderjyskE ned i 1. division. Team Viborg er i størst fare efter 0-2 til KoldingQ, mens Vejle søndag kan bringe sig i en gunstig position, hvis det lykkes at slå SønderjyskE.

I slutspillet spillede topholdene Fortuna Hjørring og Brøndby 1-1 i Hjørring. Dermed er Brøndby fortsat tre point foran Fortuna i kampen om DM-guldet. Skovbakken og BSF mødes søndag.

Se flere billeder fra Taastrup FC-OB på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.