Sanne Troelsgaard skifter til Brøndby IF

0
2418
Sanne Troelsgaard. Foto: Brøndby IF
Sanne Troelsgaard. Foto: Brøndby IF

Efter et enkelt år i Skovbakken skifter landsholdsangriberen Sanne Troelsgaard til Brøndby IF fra næste sæson.

Sanne Troelsgaard, der er topscorer i 3F Ligaen, spillede i Brøndby indtil sidste sæson, og klubben på vestegnen jubler over, at det igen er lykkedes at få papir på den målfarlige angriber.

“Vi kender Sanne Troelsgaard som en super seriøs spiller med en fantastisk indstilling, et stort vindergen og en kæmpe udstråling på banen. Sanne er en klassespiller i absolut landsholdsklasse,” siger formanden for klubbens kvindeafdeling, Gert Raasdal, i en pressemeddelelse.

Brøndby har store ambitioner for den kommende sæson, hvor målet både er Danmarksmesterskab, pokalmesterskab og at komme langt i Champions League. Derfor er der brug for en bred og stærk trup med spillere, der har klare individuelle kompetencer, skriver klubben i pressemeddelelsen:

“Vi forventer at Sanne bliver en vigtig brik i vores fortsatte bestræbelser på til stadighed at flytte på de sportslige målsætninger. Vi ved at Sanne vil komme ind på et hold, der i forvejen råder over store profiler og spillere med et kæmpe udviklingspotentiale,” siger Gert Raasdal.

Sanne Troelsgaards kontrakt træder i kraft 1. juli. Hun får trøje nummer 13, som har været ledig siden skiftet til Skovbakken.