U15: Brøndby tæt på at sætte 3-0-føring over styr

0
704
Brøndby har scoret til slutresultatet 4-3. Foto: Steen Trolle

Der var næsten jubel som efter en Champions League-sejr, da Brøndbys bedste U15-piger fredag aften scorede det afgørende mål til 4-3 i hjemmesejren over Ballerup-Skovlunde (BSF) i 1. division Øst.

For det holdt hårdt med at få sejren i hus. Brøndby førte ganske vist med 3-0 ved pausen, men i anden halvleg blev tingene vendt på hovedet. BSF kom på 1-3, 2-3 og 3-3, og i den hårde blæst kunne det sagtens være blevet til endnu en BSF-scoring, for gæsterne var gode til at udnytte medvinden til at forsøge sig med langskud ude fra.

Men så fik Brøndby sendt angriberen Maria Hovmark af sted på en friløber, og med få minutter fik hun passeret BSFs målmand til slutresultatet 4-3. Jubel i Brøndby-lejren – og tilsvarende kæmpe-ærgrelse hos BSF.

Ballerup-Skovlunde får dog chancen for hurtig revanche. Mandag mødes de to hold nemlig i semifinalen i DBU Sjællands pokalturnering.