KoldingQ vil have revanche mod OB

0
695
KoldingQ er tæt på at sikre sig endnu en sæson i 3F Ligaen. Foto: KoldingQ
KoldingQ er tæt på at sikre sig endnu en sæson i 3F Ligaen. Foto: KoldingQ

Godt spil og masser af kampgejst. Med den cocktail vil KoldingQ forsøge at vinde søndagens udekamp i 3F Ligaens kvalifikationsspil mod OB. Fynboerne er det eneste hold, der har slået KoldingQ i foråret, men KoldingQ vil gøre alt for at få den sejr i Odense, som med lidt hjælp fra de andre kampe definitivt kan sikre Kolding endnu en sæson i 3F Ligaen.

KoldingQ er dog godt klar over, at der skal spilles bedre end i sidste weekends 1-0 sejr mod Team Viborg. Her sad nerverne uden på tøjet, og det kunne tydeligt ses i spillet, skriver klubben på sin hjemmeside, hvor der advares mod OBs stærke offensiv.  OB har scoret 14 gange i kvalifikationsspillets to første runder, og fynboerne slog Kolding med 4-1 i næstsidste runde af grundspillet:

”OB er det eneste hold, der har formået at besejre os i foråret. En sejr som nok var fortjent, men samtidig også var alt for stor efter spil og chancer. I modsætning til den kamp skal vi søndag være klar fra start, ellers risikerer vi, at OB hurtigt afgør kampen,” skriver KoldingQ.

Kampen i Odense spilles søndag kl. 13.00.