Brøndby styrker angrebet yderligere

0
710
U19-landsholdsspilleren Pernille Fosskov Madsen skifter til Brøndby. Foto: Lennart Weber, 3f.dk/fodbold
U19-landsholdsspilleren Pernille Fosskov Madsen skifter til Brøndby. Foto: Lennart Weber, 3f.dk/fodbold

Brøndbys nykårede Danmarksmestre vil bide endnu mere fra sig. Klubben styrker offensiven med en ny angrebstræner og et stort dansk angrebstalent. Samtidig er der forhandlinger i gang med en udenlandsk angriber på landsholdsniveau.

I forvejen har klubben tegnet kontrakt med landsholdsangriberen Sanne Troelsgaard fra 1. juli, og mandag blev det offentliggjort, at U19-landsholdsspilleren Pernille Fosskov Madsen skifter fra Team Viborg til Brøndby.

”Hun er en fysisk stærk spiller med en god teknik og et godt spark. Pernille er en vigtig spiller på U-19 landsholdet succesfulde hold, som skal til EM slutrunden til juli i Tyrkiet, som jeg glæder mig til at samarbejde med og være med til at udvikle,” siger cheftræner Peer Lisdorf til klubbens hjemmeside.

Anriber på vej fra udlandet

Men der er endnu en offensiv trumf på vej.  Klubben meddeler, at den nuværende angrebstræner for U17- og U19-talenterne på herresiden, Anders Jochumsen, fra den nye sæson skal træne 3F-holdets angribere. Og netop denne oprustning har en direkte forbindelse til forhandlinger med en ny angriber fra udlandet, skriver klubben på sine hjemmeside:

“Aftalen falder samtidig i tråd med pågående forhandlingerne med en ny udenlandsk landsholdsoffensiv, der specifikt har ønsket specialtræning som en forudsætning for indgåelse af en aftale med Brøndby IF,” oplyser Brøndbys kvindeformand Gert Raasdal på brondbyif.net.