BSF-træner: Slutspillet har rykket os rigtig meget

0
767
Simone Boye Sørensen stod for to skud på overliggeren i lørdagens kamp mod Brøndby.
Simone Boye Sørensen stod for to skud på overliggeren i lørdagens kamp mod Brøndby.

Fem kampe i 3F Ligaens slutspil har givet Ballerup-Skovlunde smag for mere. Står det til cheftræner Denni Conteh, så skal BSF i næste sæson ikke bare i slutspillet – de skal spille med om medaljer.

Cheftræner Denni Conteh.

”Jeg synes, at slutspillet har rykket os rigtig meget. Vi kommer tættere og tættere på top 3-holdene. Vi har vundet over Skovbakken og vi har spillet tætte kampe mod Brøndby og Fortuna. Så det er helt klart noget, vi skal bygge videre på til næste sæson, hvor vi skal se, om vi kan komme op og få en medalje. Vi kom i slutspillet i år, og så må målsætningen selvfølgelig være, at vi kan rykke os endnu en tand i næste sæson,” siger Denni Conteh.

BSF har fået tre point i slutspillet før sidste runde på lørdag. Men i flere kampe har holdet været tæt på at levere overraskelsen, og i lørdagens 2-0-nederlag til Brøndby var holdet også godt med:

”Jeg synes, vi spillede lige op med Brøndby i første halvleg. Desværre scorer vi ikke på vores muligheder, mens Brøndby scorer på deres. I anden halvleg går vi lidt ned og giver Brøndby lidt for meget plads. Men vi kommer stadig til nogle chancer, og dem bør vi selvfølgelig score på. Ellers kan vi ikke få point i en kamp på det her niveau,” siger Denni Conteh.

BSF møder Skovbakken i Aarhus i slutspillets sidste kamp på lørdag.

STILLINGEN I SLUTSPILLET FØR SIDSTE RUNDE

  • 1 Brøndby, 5 kampe, 37 point  
  • 2 Fortuna Hjørring, 5 kampe, 30 point
  • 3 Skovbakken,   5 kampe, 30 point
  • 4 BSF, 5 kampe, 17 point