U15: Elite Bornholm tæt på at få point mod Hillerød

0
958
Elite Bornholm var foran med to mål efter første halvleg. Foto: Søren Jensen

Elite Bornholms U15-piger viste i weekenden endnu en gang, at hjemmebanen i Rønne er næsten er næsten lige så svær at bryde igennem som bornholmsk granit. Bornholmerne er sæsonens store overraskelse i 1. division øst, og holdet var lørdag tæt på at levere endnu en overraskelse, da Hillerød GI Damefodbold var på besøg.

Hillerød vandt 3-2, men Elite Bornholm var foran 2-0 efter første halvleg, og syv minutter før tid havde hjemmeholdet en stor mulighed for at bringe sig foran ved stillingen 2-2. Bolden blev dog sparket over mål, og kort efter afgjorde Hillerød kampen med en fornem dribletur, som sluttede med en scoring til 3-2.

Det er kun to uger siden, at Elite Bornholm fik 2-2 hjemme mod Brøndby, og præstationen mod Hillerød skal ses i lyset af, at Elite Bornholm tabte med 6-0 på udebane mod Hillerød for en måned siden.

Lørdagens resultat betyder, at Hillerød holder trit med Brøndby i toppen, mens Elite Bornholm fortsat besætter tredjepladsen – et point foran Ballerup-Skovlunde (BSF).

Brøndby vandt 2-0 ude over BSF. Foto: Steen Trolle

I toppen er Brøndby fortsat er et point foran Hillerød. Brøndby vandt søndag 2-0 ude over Ballerup-Skovlunde, og holdet har nu 19 point med to kampe igen.

I bunden er BSV stadig uden en sejr. Holdet måtte søndag rejse hjem fra Solrød Idrætscenter efter nederlag på 5-1 til GS Elite, som nu er oppe på 10 point og dermed har indhentet BSF.