Japansk træner med på Elite Football Camp i Aarhus

0
705
Taka har bl.a. trænet talenthold i en række storklubber. Nu skal han træne danske elitepiger.
Taka har bl.a. trænet talenthold i en række storklubber. Nu skal han træne danske elitepiger.

Elite Football Camp i Aarhus, som i uge 27 samler 34 U15-talenter fra hele landet, har fået endnu et stærkt navn med på trænerlisten.  

I forvejen består trænerstaben af bl.a. Sergio Ponsa fra Barcelona, den spanske topspiller Marta Cubi og den danske landsholdsangriber Nadia Nadim. De får nu følgeskab af japaneren Takahisa Shiraishi, der er tidligere professionel fodboldspiller og i dag er træner for St. Gabriel Barcelona, der spiller i den bedste spanske kvinderække.

”Taka er træner for Marta Cubi, og det er lidt af et scoop at få ham herop, for han er en supererfaren træner, som har været i en række store klubber. Han har sagt ja, fordi han synes projektet med en elite camp lyder interessant,” fortæller Lars Runge, der er initiativtager til Elite Football Camp.

Takahisa Shiraishi har selv spillet i bl.a. Nice og Cannes og har som træner arbejdet i storklubber som Arsenal, Chelsea, Barcelona og Feyenord. Kontakten med ”Taka” er kommet i stand via Sergio Ponsa, som bliver cheftræner på Elite Football Camp.

De 34 deltagere er alle elitespillere, som til daglig spiller i den bedste række og – for en dels vedkommende – er med i DBUs talentsamlinger.

Elite Football Camp starter mandag den 2. juli og afvikles på banerne ved Idrætshøjskolen i Aarhus.

Læs også: Spansk topspiller skal træner danske elitepiger

Læs også: Fodboldskole for elitepiger med toptræner fra Barcelona