TÆT PÅ U19-LANDSHOLDET: Karoline Lykkebo Nielsen, KoldingQ

0
992
Karoline Lykkebo Nielsen i en 3F Ligakamp mod Team Viborg. Foto: KoldingQ
Karoline Lykkebo Nielsen i en 3F Ligakamp mod Team Viborg. Foto: KoldingQ

FODBOLD FOR PIGER tæller ned til sommerens U19 EM-slutrunde i Tyrkiet med miniportrætter af de danske EM-spillere. Vi har stillet de samme spørgsmål til alle spillere. I dag svarer Karoline Lykkebo Nielsen, KoldingQ:

Karoline Lykkebo Nielsen, KoldingQ.

Alder: 17 år

Position: Venstre kant

Tidligere klubber: Rødding IF

Favorithold: Barcelona

Favoritspiller: Drogba

Største fodboldoplevelse som fodboldspiller indtil nu: Kvalifikationen til EM i Tyrkiet

Derfor begyndte jeg at spille fodbold: Mine veninder lokkede mig med til at prøve det, fordi de syntes det var så sjovt. Min mor foreslog også mange gange at hun synes jeg skulle prøve det.

Mine fodboldmål i 2012: At blive fast mand i startopstillingen på U-19 landsholdet, samt at slå (med Kolding Q) et eller flere af de 4 øverste hold i 3F ligaen

Mine ambitioner som fodboldspiller: Udvikle mine spidskompetencer endnu mere. Plus at få debut på A-landsholdet en dag.

Mine styrker som fodboldspiller: Jeg er meget driblestærk og hurtig. God til at slå pasninger og har et godt skud. God til vendinger og fin teknik.

… og mine svagheder (det skal jeg blive bedre til): Komme i endnu bedre form end jeg er nu så jeg kan tage flere løb på banen. Blive bedre i hovedspillet. Agere hurtigere med bolden.

Derfor klarer U19-landsholdet sig så godt: Vi har et godt sammenhold og tør stille krav til hinanden både under kampe, men også på træningsbanen.

Bud på Danmarks placering ved U19 EM-slutrunden: uha, det er alt for svært… Jeg håber vi kan vinde nogle kampe og ryge videre fra gruppen. 

Bud på vinder af U19 EM-titlen: Serbien, Sverige eller Danmark

Det laver jeg, når jeg ikke spiller fodbold: Går på Vejen Gymnasium i 1.g og er sammen med veninder.