Nadia Nadim til Fortuna Hjørring

0
966
Nadia Nadim, der her passes op af Brøndbys anfører Malene Olsen, skifter 1. juli til Fortuna.
Nadia Nadim, der her passes op af Brøndbys anfører Malene Olsen, skifter 1. juli til Fortuna.

Landholdsangriberen Nadia Nadim skifter fra Skovbakken til Fortuna Hjørring. Det skriver 3f.dk/fodbold.

”Vi har manglet en decideret angriber og målscorer. Det får vi nu. Nadia kan spille i højt tempo og sætte fart i vores angreb, samtidig med at hun kan nogle ting selv – og tør det,” siger cheftræner Jakob Borup til 3f.dk/fodbold.

24-årige afghanskfødte Nadia Nadim har stået højt på ønskelisten i Fortuna i flere år. Allerede i ungdomsårene i B52 i Aalborg havde nordjyderne et godt kig på Nadim, og siden har klubben gjort adskillige forsøg på at få angriberen på kontrakt.

Med Nadia Nadims farvel har Skovbakken mistet to nøglespillere i angrebet. Også Sanne Troelsgaard, der kom til klubben for et år siden, forlader Aarhus til sommer. Hun har fra 1. juli skrevet kontrakt med sin gamle klub Brøndby.