U18 DM: Ballerup-Skovlunde går efter bronzemedaljerne

0
726
BSF tabte torsdagens kamp mod Brøndby, men cheftræner John Froman er tilfreds med indsatsen.
BSF tabte torsdagens kamp mod Brøndby, men cheftræner John Froman er tilfreds med indsatsen.

Tre runder igen og en placering som nummer tre. Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) ligger lunt i svinget forud for afslutningen på U18 DM Ligaen, og holdet går nu helhjertet efter de bronzemedaljer, som de lige nu har fingre i.

U18 DM-træner John Froman.

”Vi sagde forud for sæsonen, at femtepladsen ville være tilfredsstillende. Men nu er tredjepladsen indenfor rækkevidde, og så går vi selvfølgelig efter den. Meget afhænger dog af de andre kampe. Men mon ikke Brøndby hjælper os med at slå Thisted, og hvis vi selv kan vinde over OB og Vejle i de næste to kampe, så har vi en afgørende kamp mod Fortuna i Hjørring i sidste runde. Det bliver en utrolig svær kamp, men vi kan jo håbe på, at de  ikke kan nå noget på det tidspunkt,” siger cheftræner for BSFs U18 DM-hold, John Froman.

Men selv om det ikke skulle lykkes at slutte med bronze, så er John Froman godt tilfreds med sit holds præstation i denne sæson, hvor holdet har hentet 33 point i 19 kampe – og han er tilfreds med indsatsen i torsdagens udekamp, hvor BSF tabte 2-0 til topholdet Brøndby.

”Jeg synes, vores unge spillere leverer en flot præstation mod Brøndby. Vores midtbane med årgang 97ere og 96ere spiller lige op med U19 landsholdsspillere. Vi får ikke skabt de helt store chancer, og dem vi skaber burde vi have scoret på, for ellers kan vi ikke vinde kampene. Men ellers er det svært at sætte fingeren på ret meget. Jeg synes, det er i orden at Brøndby vinder – det er jo som en Rolls Royce-motor overfor en folkevognsmotor – men 2-0 var lige i overkanten. 1-0 havde været mere rimeligt i forhold til spil og chancer,” mener John Froman, som er overbevist om, at Brøndby kører mesterskabet hjem:

”Jeg tror,de går ubesejret gennem de sidste kampe. De må i hvert fald gerne hjælpe os med at vinde over Thisted, og det tror jeg også, de gør,” siger BSF-træneren

WEEKENDENS RUNDE I U18 DM-LIGAEN

Lørdag den 2. juni:

  • Fortuna Hjørring-Varde
  • Thisted FC-Næsby
  • Vejle-Horsens SIK

 Søndag den 3. juni:

  • OB-BSF
  • Team Viborg-Brøndby
  • Skovbakken-KoldingQ

Læs også: Jubel hos Brøndbys U18-piger: Så er bronzen hjemme