U18 DM: Horsens sikker på sølv efter 2-1 over KoldingQ

0
943
Horsens SIK vandt fornylig den jysk-fynske pokalfinale. Nu er sølvmedaljerne hjemme i ligaen.

Mens det meste af Danmark onsdag aften ærgrede sig over EM-nederlaget til Portugal, så havde U18-pigerne fra Horsens SIK anderledes grund til at glæde sig.

I de samme sekunder som EM-kampen sluttede i Ukraine, blev der nemlig fløjtet af i U18 DM-opgøret mellem Horsens SIK og KoldingQ. Kampen sluttede med en 2-1-sejr til Horsens, og dét resultat betyder, at Horsens SIK nu er sikre på at få sølv, når U18 DM-ligaen slutter på søndag.

Horsens SIK kom foran efter 14 minutter på et mål af Louise Jenner og holdet spillede ifølge træner JP Nielsen forrygende i de første 20-25 minutter:

”Det er noget af det bedste kombinationsfodbold vi har spillet i sæsonen. KoldingQ løb bare rundt efter os. Derefter tog KoldingQ mere over, og i 2. halvleg kommer de på 1-1. Men vi får så scoret til 2-1 på et kanonangreb, hvor Line Jensen afdribler Koldings målmand og scorer,” fortæller JP Nielsen om kampen.

”Det var en meget livlig kamp, hvor vi gerne ville spille kombinationsspil, mens Kolding spillede mere direkte. I de sidste 10-15 minutter har begge hold flere muligheder, og vi havde ikke kunne brokke os, hvis kampen var sluttet uafgjort,” siger Horsens SIK-træneren.

Selv om sølvmedaljerne er hjemme, bliver det ikke noget problem at sætte sig op til sæsonens sidste kamp på søndag mod Team Viborg, fastslår JP Nielsen:

”Absolut ikke. Vi vil slutte ordentlig af. Vi har da heller ikke fejret sølvmedaljerne i aften. Det venter vi med til søndag aften, hvor vi har et stor grillarrangement i klubben,” siger han.