Camilla Andersen skifter til KoldingQ

0
875
Camilla Andersen i en kamp for Horsens SIK på Brøndby Stadion.
Camilla Andersen i en kamp for Horsens SIK på Brøndby Stadion.

En af de mest målfarlige angribere i sidste sæsons U18 DM-liga, U19-landsholdsspilleren Camilla Andersen, skifter til KoldingQs 3F Liga-kvinder.

Camilla Andersen var en giftig forreste skanse på det Horsens SIK-hold, som fik sølv i sidste sæson. Hun bliver seniorspiller fra den nye sæson, og derfor har der været gættet på, hvilken 3F-klub, der ville sikre sig stortalentet, der har scoret 14 mål i 14 kampe for U19-landsholdet.

”Camilla er dokumenteret en meget talentfuld og målfarlig spiller, som vi glæder os til at udvikle og se på banen i KoldingQ. Det glæder os, at Camilla, som den eftertragtede spiller hun er, har valgt KoldingQ som sin nye klub,” skriver KoldingQ på sin hjemmeside om nyerhvervelsen, der får trøje nummer 12.

Camilla Andersen får følgeskab af fire andre nye spillere i KoldingQs 3F Liga-trup: 24-årige Rikke Bøttcher skifter fra 3F liga-nedrykkerne fra SønderjyskE. Feodora Olivia Frisendahl skifter fra Vardes U18 DM-hold, og Amalie Rhode Rasmussen og Camilla Lykke Andersen kommer til fra KoldingQs egen U18 DM-trup.