Amerikaner bliver ny 3F-træner i B93-HIK-Skjold

0
863
Denise Reddy
Denise Reddy

Det bliver en amerikansk træner med erfaring fra Damallsvenskan, der afløser Brian L. Clemmensen som cheftræner for 3F Ligaens nyoprykkere, B93-HIK-Skjold.

Denise Reddy kommer fra en stilling som cheftræner i den svenske storklub Linköpings FC, hvor hun har været træner for den danske landsholdsspiller Mariann Gajhede. Hun var egentlig på vej hjem til New Jersey, men det lykkedes B93-HIK-Skjold at få Denise Reddy overtalt til at sætte kurs mod København, hvor hun ansættes som fuldtidstræner i den nye fodboldallliance pr. 1. august.

”Udover at virke som 3F træner, skal Denise med sit brændende engagement for pige-/kvinde-fodbold være kulturbærer for alle tre moderklubber, og løfte det elitære niveau på alle pige-elitehold,” skriver B93-HIK-Skjold på sin hjemmeside.

Denise Reddy, der er UEFA A-licenstræner,  har selv en fortid som spiller i Malmö FF og Chicago Red Bulls. Hun er endnu ikke blevet præsenteret officielt i B93-HIK-Skjold, men du kan se et indslag med hende på youtube, som blev lavet af Linkopings FC, da hun tiltrådte i den svenske klub. Du kan se indslaget her.

Michael "Pixi" Andersen.

Denise Reddy får følgeskab af en anden ny træner i B93-HIK-Skjold, Michael ”Pixi” Andersen, der kommer fra  Himmelev-Veddelev Boldklub. Michael bliver A-træner under Team Copenhagen Akademiet, hvor han “skal sikre at talentmassen fra årgangene 95, 96, 97, 98 og 99 bliver udviklet maksimalt,” som det hedder på hjemmesiden.

Michael Andersen starter som morgentræner, og fra 1. november overtager han posten som cheftræner for U18 Divisionsholdet. Her er ambitionen, at holdet skal spille U18 DM fra sæsonen 2013-2014.

Michael ”Pixi” Andersen har som U18-træner i Himmelev-Veddelev de seneste to år ført sit hold i pokalfinalen mod Brøndby.

Læs også: Succestræner stopper i Skjold: “Det er møghamrende ærgerligt”

Tidligere Skjoldtræner skal få Hillerød op i 1. division