3F: B1913 vandt igen / Nyt nederlag til BSF

0
870
Taastrup FC fik alle tre point med Ballerup Idrætspark. Foto: Steen Trolle
Taastrup FC fik alle tre point med Ballerup Idrætspark. Foto: Steen Trolle

Oprykkerne fra B1913 har fået en forrygende start på deres nye liv i 3F Ligaen. I sidste slog fynboerne BSF hjemme med 3-1, og lørdag blev det til 2-1 ude over den anden oprykker, B93-HIK-Skjold. Dermed har B1913 maksimumpoint efter to runder, og holdet indtager lige nu en andenplads i ligaen, kun overgået af Brøndby, som lørdag slog Vejle 4-0 på udebane.

Det holdt hårdt for B1913, som var ude i en meget tæt dyst med B93-HIK-Skjold:

”Første halvleg startede en smule stresset set med B1913-øjne. Vi formåede ikke helt at holde bolden på græsset og spille det spil, som vi gerne vil. I stedet blev der sparket lidt for mange lange bolde, og derudover mistede vi for nemt bolden, fordi vi ikke virkede helt klar og sløsede med afleveringer og timing,” skriver klubben i et referat fra kampen på sin hjemmeside.

Holdet fik dog efterhånden styr på nerverne, og i det 35. minut scorer B1913 efter et hjørnespark, hvor bolden blev bokset ud i feltet og ned for fødderne af Lønne Godskesen, der med en hård og præcis bold sender bolden i kassen. I anden halvleg lægger B93-HIK-Skjold et tungt pres, og i det 60. minut scorer Maria Cramer for hjemmeholdet. B93-HIK-Skjold fortsætter med at presse på, men B1913 har flere kontramuligheder, og i det 85. minut scorer Maria Juul efter en solotur.

BSF i angreb. Foto. Steen Trolle

Andet nederlag til BSF

Mens B1913 jubler, ærgrer sig de sig hos BSF, som stadig er uden point efter to runder. Sidste års nummer fire havde mulighederne i lørdagens hjemmekamp mod Taastrup FC. Men præcisionen manglede foran mål, og i stedet var det gæsterne, der løb med alle tre point.

Marie Johansen gjorde det til 1-0 for Taastrup i det 12. minut, og i det 75. minut udbyggede Julie Tavlo føringen. Henriette Dahl fik genskabt lidt af spændingen i det 87. minut, men to minutter senere scorede Jeanne Due Nielsen til slutresultatet 3-1 til Taastrup FC.

I Vejle fortsatte Brøndby lidt af sidste uges målfest, hvor det blev 7-0 over OB. Brøndby slog Vejle 4-0 på scoringer Sanne Troelsgaard (24 min), Pernille Fosskov (50 min), Nanna Christiansen (60 min) og Emma Madsen (83 min).

Sanne Troelsgaard er dermed oppe på fire scoringer og indtager nu førstepladsen på ligaens topscorerliste, som hun også toppede efter sidste sæson.