Endnu en U19-landsholdsspiller til KoldingQ

0
1144
Anne Vahl Kristoffersen.
Anne Vahl Kristoffersen.

KoldingQ har fået tilgang af endnu en U19-landholdsspiller. Det drejer sig om Anne Vahl Kristoffersen, der kommer fra Horsens SIK, hvor hun i sidste sæson var anfører for U18 DM-holdet, der fik sølvmedaljer.

Anne Vahl Kristoffersen har spillet otte U19-landskampe men har måttet melde fra til de seneste landsholdssamlinger på grund af skinnebensbetændelse. Hun er endnu ikke helt klar, men hun er på træningsb anen og godt på vej, skriver KoldingQ på sin hjemmeside.

“Efter tiden på U18 holdet i Horsens søgte jeg efter en ny klub med et 3F liga træningsmiljø, hvor jeg kunne få opfyldt mine ambitioner om fortsat at udvikle mig som spiller. Valget faldt på KoldingQ, fordi jeg i klubben fandt det bedste miljø, og tror, at jeg der kan udvikle mig bedst, og så kender jeg naturligvis en del af spillerne i klubben fra U19 landsholdet”, siger hun til hjemmesiden.

Cheftræner: Bred og kvalificeret trup

Cheftræner Kim Foder betegner glæder sig tilgangen, som blev offentliggjort samtidig med tilgangen af OB-angriberen Lotte Troelsgaard:

“Med Anne får vi en teknisk dygtig og spændende venstrebenet forsvarsspiller, som vi glæder os til at udvikle som seniorspiller. Vi kender desuden Anne som en meget viljestærk spiller og kombinationen af vilje og talent i et udviklende træningsmiljø glæder vi os til at se udmøntet i kampe for KoldingQ, ” siger han.

“Samlet må vi sige, at vi nu har en meget bred og kvalificeret trup, hvor der bliver et spændende og intensivt træningsmiljø med kamp om pladserne, men hvor det er vigtigt, at alle får del i den forventet positive udvikling og resultater. Men samtidig er det vigtigt at huske, at med de mange nye, skal vi bruge tid på, at få holdet spillet rigtig sammen og så er det en meget ung trup, men jeg glæder mig meget til efteråret i 3F ligaen,” siger han til klubbens hjemmeside.

Anne Vahl Kristoffersen får trøje nummer 4.

KoldingQ har i forvejen fire spillere på U19-landsholdet, heriblandt Anne Vahl Kristoffersens tidligere klubkammerat i Horsens SIK, Camilla Andersen.