Revanche-opgør i pokalen: BSF trak B1913 i kvartfinalen

0
802
Fatima El Foul er skiftet til BSF, hvor hun igen skal møde B1913 - nu i pokalturneringen.
Fatima El Foul er skiftet til BSF, hvor hun igen skal møde B1913 – nu i pokalturneringen.

BSF tabte sæsonens første kamp i 3F Ligaen til oprykkerne fra B1913, men nu bliver der mulighed for en hurtig revanche. De to hold mødes nemlig i Ballerup Idrætspark, når der om to uger spilles kvartfinaler i kvindernes pokalturnering. Det står klart, efter at der tidligere på dagen blev trukket lod efter onsdagens ottendelsfinaler.

Kampene spilles onsdag den 29. august, og i de øvrige opgør tager Taastrup FC hjemme imod Fortuna Hjørring, KoldingQ møder Vejle og Brøndby skal op mod vinderen af lokalopgøret Skovbakken-Vejlby, som først spilles på tirsdag den 21. august.

Læs også: Favoritterne videre i pokalen