Storsejr til Brøndby i pokalen over B93-HIK-Skjold

0
820
Lise Munk har scoret sit tredje mål.

Lise Munk har scoret sit tredje mål.
Brøndbys 3F Ligakvinder spillede sig onsdag aften videre til næste runde i pokalturneringen med en storsejr over 3F Ligaens nyoprykkere fra B93-HIK-Skjold.

Hele 8-0 blev storsejren på, og kampen på Gentofte Stadion var bare to minutter gammel, da Brøndby var foran med 2-0. Første mål blev scoret allerede efter 20 sekunder, og fra start til slut var det mestrene fra Brøndby, der svingede taktstokken.

Angrebsduoen Sanne Troelsgaard og Lise Munk scorede fire mål hver. Troelsgaard lagde ud, derefter scorede Lise Munk tre gange, så gjorde Troelsgaard det til 5-0 kort før pausen, og i anden halvleg scorede Lise Munk en gang, inden Sanne Troelsgaard scorede til 7-0 og 8-0.

”Jeg synes, det var nogle fine mål, som kom efter gode, gennemspillede angreb, hvor vi fik vist en masse gode løb. Selvfølgelig mangler der nogle små ting, men der er en masse, vi kan tage med videre. Der går ikke lang tid, før vi rammer vores topniveau,” fastslog den ene af firemålsskytterne, Lise Munk, efter kampen.

U19-landsholdsspilleren Pernille Fosskov Madsen, der er skiftet fra Team Viborg, fik debut.

Munk: Jeg er klar på søndag
Hun gik fra banen med et kvarter igen, og efter kampen humpede hun rundt med en stor ispose på knæet. Men der er ikke tale om en alvorlig skade, understreger Lise Munk:

”Jeg fik et lille skrub i første halvleg, og efter pausen, hvor jeg var blevet lidt kold, kunne jeg godt mærke, at det ikke var supergodt. Jeg kunne sagtens spille på det, men da vi så er kommet foran 7-0, vælger vi at tage mig ud, så jeg kan skåne det lidt. Vi har jo kamp igen søndag,” siger Lise Munk, som ”selvfølgelig” er klar til Brøndbys ligapremiere på søndag mod OB.

Sanne Troelsgaard, der havde lånt småskadede Malene Marquard Olsens trøje, scorer til 5-0.

Lader sig ikke skræmme af nederlag
Hos B93-HIK-Skjold blev nederlaget taget ganske afslappet. Oprykkerne skal først i kamp i 3F Ligaen om 11 dage, og holdet er endnu ikke så langt i forberedelserne som Brøndby. Den nye amerikanske træner Denise Reddy har kun haft en enkelt træningssession med holdet, og truppen er ikke på plads endnu:

”Vi betragter det her som en træningskamp. Vores nye træner kender slet ikke holdet, og vores nye forstærkninger er ikke med. Så vi lader os ikke skræmme af det her. Vi kender godt Brøndbys niveau, de er et andet sted end os lige nu. Vi tager det her som en pre-match, og så tager vi den derfra,” siger Seref Aras, der er sportschef for 3F Ligaholdet i B93-HIK-Skjold.