Caroline Fahnøe og Emilie Brøndum til B93-HIK-Skjold

0
1037
Caroline Fahnøe som anfører for Brøndbys U18 DM-hold. Nu skifter hun til B93-HIK-Skjolds 3F Ligatrup.
Caroline Fahnøe som anfører for Brøndbys U18 DM-hold. Nu skifter hun til B93-HIK-Skjolds 3F Ligatrup.

Nyoprykkerne fra B93-HIK-Skjold er i fuld gang med at få truppen på plads til 3F Ligaen. Nyeste tilgang er de to ungdomslandsholdsspillere Caroline Fahnøe fra Brøndby og Emilie Brøndum Jensen fra Ballerup Skovlunde (BSF), som pr. 1. august er blevet en del af truppen til  Københavnerholdet.

17-årige Caroline Fahnøe var i den seneste sæson anfører for Brøndbys U18-hold, som vandt klubbens første U18 DM-mesterskab nogensinde. Hun har spillet på både U17- og U19-landsholdet og var med U19-landsholdet til EM i Tyrkiet i sommer, hvor sygdom dog tvang den talentfulde forsvarsspiller til at se turneringen fra tilskuerpladserne. Caroline Fahnøe bevarer kontakten til Brøndby, hvor hun bor og hvor hun stadig vil deltage i morgentræning to gange om ugen.

Emilie Brøndum Jensen.

Emilie Brøndum Jensen er U17-landsholdsspiller og har i Ballerup-Skovlunde været en vigtig offensiv  midtbanespiller på klubbens U18 DM-hold. Hun har trods sine unge alder været med i truppen til BSFs 3F Ligahold, og har altså nu udsigt til at få 3F Liga-erfaring med B93-HIK-Skjold.

Tror på top 6-placering

De to u-landsholdsspillere ventes at få følgeskab af yderligere nogle forstærkninger, blandt andet to spillere fra Sverige. Til gengæld har B93-HIK-Skjold sagt farvel til Fatima El Foul, som skifter til BSF, Malene Larsen, som skifter til Kvinde-DS-holdet Hillerød GI Damefodbold, og Lærke Lindgren, som stopper på grund af studier. Hele truppen ventes på plads i starten af næste uge.

”Det er selvfølgelig lidt sent i forhold til sæsonstarten, men vi har bevidst ventet til vores nye træner var på plads. Hun skulle ikke bare overtage en fuldstændig færdig trup. Derfor er vi nok ikke helt oppe på niveau til sæsonstarten (lørdag den 11. august, red.), men her vil man få et meget godt billede af, hvor vi står,” siger sportschef Seref Aras, som har store forventninger til den kommende trup:

”Vi synes ikke, at vi er for ambitiøse, når vi siger, at vi skal være blandt de seks bedste i ligaen. Det synes vi, vi har materialet til,” siger han.

Læs også: Amerikansk træner vil løfte B93-HIK-Skjold mod toppen