U16: Brøndby vinder stævne på hjemmebane

0
733
Brøndby lagde søndag ud mod FC Damsø, som blev slået 3-0.
Brøndby lagde søndag ud mod FC Damsø, som blev slået 3-0.

Det blev Brøndbys eget U16 1-hold, som løb med pokalen i Brøndby Cup, som afvikles på vestegnen i denne uge. Brøndby vandt alle sine tre indledende puljekampe og semifinalen, og torsdag blev det til en 6-0-sejr i finalen over det ene af OBs to deltagende hold.

I kampen om tredjepladsen slog Hillerød GI Damefodbold det andet OB-hold med 4-0. Hillerød tabte onsdag semifinalen til Brøndby med 4-0.

Hillerød og Brøndby mødes igen i den nye U16 1. division øst-turnering, som begynder den 18. august. Hillerød starter ude mod Taastrup FC og Brøndby starter ude mod B73, Slagelse. Hillerød og Brøndby krydser klinger første gang den 26. august.

Hillerød, som her er i kamp med Elite Bornholm, vandt bronze.