U16: Målmand sikrede Hillerød point mod Brøndby

0
895
Hillerød i gult formåede at holde Brøndby i blåt fra scoringer. Foto: Steen Trolle
Hillerød i gult formåede at holde Brøndby i blåt fra scoringer. Foto: Steen Trolle

Fremragende målmandsspil og et par velplacerede stolper sikrede søndag Hillerød GI Damefodbold (HGI) det første point i den nye sjællandske U16 1-række.

På hjemmebane var Hillerød under stort pres mod topholdet Brøndby, som havde flere 100-procentchancer og to skud på stolpen. Men da kampen sluttede, stod der stadig 0-0, og det var Hillerøds cheftræner Lars Bo Larsen godt tilfreds med:

”Vi har tit stået i den situation, at det var os, der kun fik et point mod Brøndby efter stor overvægt i spillet. I dag var det omvendt, og jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi får det ene point. Brøndby spillede bedre og mere organiseret end os i dag, men vores målmand stod rigtig godt, og så får man point. Det kan godt være, at man kan  sige vi var heldige, men vi havde også nogle kontramuligheder til sidst, som kunne have givet mål,” siger Lars Bo Larsen.

Hillerød: Efteråret er en udviklingsfase

Hillerød har tabt sine to første kampe mod Taastrup FC og B73 Slagelse og holdet ligger i bunden med et enkelt point. Men Lars Bo Larsen har sporet fremgang i hver kamp, og han har mere fokus på udviklingen i spillet end på resultater og stillinger:

”Efteråret er en udviklingsfase. Vi har mange nye spillere i truppen, som skal vænnes til elitefodbold, og vi skal prøve nye ideer og spillere af. Efteråret skal bruges til at spille et slagkraftigt hold sammen, som kan forsvare vores U15-sjællandsmesterskab til foråret,” siger Lars Bo Larsen, som også har et andet fokus – nemlig at gøre spillere klar til Hillerøds U18 1-hold, som fra denne sæson spiller med i landets bedste række.

”Det er min primære opgave, og vi har allerede sendt en del årgang 98-spillere op på U18-holdet. Man kan sige, at vores U16-hold lidt er blevet et andethold for U18-holdet, hvor de spillere, som ikke kan spille sig i start-11eren på U18-holdet, kan komme ned og få spilletid,” siger Lars Bo Larsen.

I weekendens to øvrige kampe i U16 1-rækken vandt Taastrup FC 3-2 over BSV, mens B73 Slagelse slog BSF med 7-0.

Brøndby havde chancerne men kunne ikke få bolden i mål. Foto: Steen Trolle