Endnu en målfest i 3F Ligaen

0
675
Brøndby slog tidligere på sæsonen B93-HIK-Skjold i en pokalkamp. Arkivfoto

Målene fortsætter med at regne ind i 3F Ligaen. I sidste runde blev der scoret 34 mål, og i denne weekend var der igen målfest i ligaen, hvor der atter blev scoret 34 mål. Det svarer til et gennemsnit på næsten syv mål pr. kamp, hvilket er langt over gennemsnittet i mændenes superliga.

Igen var det topholdene, som stod for masse-scoringerne. Førerholdet Brøndby vandt hele 9-3 over oprykkerne fra B93-HIK-Skjold, mens Fortuna Hjørring slog BSF med 6-0.

I de øvrige fire kampe scorede vinderne fire mål hver. OB vandt 4-1 over KoldingQ, Vejle vandt 4-3 over B1913 og Skovbakken slog Taastrup FC med 4-0.

Resultaterne betyder, at Brøndby og Fortuna rykker fra resten af holdene i ligaen. Brøndby har nu 24 point og Fortuna 21 point, mens B1913 på tredjepladsen er ni point efter Fortuna med 12 point. I bunden har B93-HIK-Skjold stadig kun én sejr efter de første syv kampe.