Josephine og Alberte fik succes på fodboldcamp i USA

0
1102
Josephine Grote fra Skovbakken og Alberte Blichert-Toft. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen, Lokalavisen
Josephine Grote fra Skovbakken og Alberte Blichert-Toft. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen, Lokalavisen

To 13-årige fodboldpiger fra Aarhus har fået et forrygende fodboldminde fra USA. Josephine Grote fra Skovbakken IF og Alberte Blichert-Toft fra IF Lyseng deltog i sommer i en uges fodboldcamp i Malibu i Californien, og her blev de kåret til campens bedste spillere. Det fortæller Lokalavisen Aarhus.

På banen i USA.

Pigerne spillede endda med hos de 15-17-årige, og de formåede fra start at gøre sig bemærket. Endda efter, at den ene af pigerne, Josephine, blev så syg med feber, halsbetændelse osv. i dagene op til campen, at hun måtte en tur på hospitalet.

”Jeg tænkte, det er bare løgn det her. Jeg havde ventet så længe på det her, og ligegyldigt hvad der skulle ske, så ville jeg bare på den fodboldcamp. Men heldigvis fik jeg en masse ting på hospitalet, så jeg var med på campen fra dag ét,” fortæller Josephine Grote til lokalavisen.

Begge piger drømmer nu om at komme til USA og spille fodbold efter folkeskolen:

”Jeg vil rigtig gerne til USA og spille. Mit mål er at få et scholarship og tage 10. klasse i USA. Den drøm skal bare gå i opfyldelse, og det var godt at få et indblik i, hvordan det at være hjemmefra,” siger Josephine til avisen.

Læs mere på Lokalavisen Aarhus’ netavis.