U16: Brøndby vandt igen / BSV foran 3-0 men tabte

0
796
Brøndby slog B73 Slagelse med 5-1. Chancen her gav ikke mål.

Brøndby hentede endnu en solid sejr i weekendens runde i den sjællandske U16 1-række. På hjemmebane blev det lørdag til en 5-1-sejr over Slagelse, som var bagud 3-0 ved pausen. Dermed er Brøndby oppe på 16 point efter fem sejre og én uafgjort i de første seks runder.

Taastrup FC holder andenpladsen efter en 2-0-sejr ude over Hillerød. Taastrup er nu oppe på 13 point – tre point efter Brøndby.

I bunden må BSV fortsat nøjes med ét point. Fredag var holdet ellers foran 3-0 ude mod BSF, men i anden halvleg vendte kampen fuldstændig, så BSF vandt 4-3. Undervejs i kampen nåede BSFs målmand at blive vist ud i ti minutter. En regulær skandale, ifølge referatet fra BSV, som scorede to gange under udvisningen.

”Målmanden var helt nede – det var sgu synd for hende,” skriver BSV om udvisningen, som faldt, da BSF-keeperen kom til at bevæge sig udenfor feltet under et udspark.

BSV møder i næste runde topholdet Brøndby hjemme på Rundforbi Stadion.