Masser af mål i 3F Ligaen

1
760
Sanne Troelsgaard er med til at sikre 3F Ligaen et højt scoringssnit.

Det kan godt være det kniber med spændingen i mange kampe i 3F Ligaen – til gengæld er der masser af mål. Det blev endnu engang understreget i weekenden, hvor der blev scoret ikke færre end 34 mål i bare fem kampe. Det svarer til  et gennemsnit på knap syv mål pr. kamp, og det er markant flere end i superligaen, hvor der i weekenden blev scoret 17 mål i tilsvarende fem kampe.

DBU kunne derfor passende vælge følgende slogan, når der i fremtiden skal reklameres for at få flere tilskuere til dansk kvindefodbold: ”Savner du mål i superligaen? Så tag til 3F-bold i stedet …”.

[highlight color=”eg. yellow, black”]Her tester vi lige denne mærkelige funktion[/highlight]Flest mål blev der scoret i kampen Taastrup FC- Fortuna Hjørring, som sluttede 3-8. Fortuna scorede fire hurtige mål, men blev næsten indhentet af Taastrup, inden Fortuna slog sejren fast med yderligere fire kasser.

[colored_box color=”blue, green, grey, red, yellow”]HER SKAL DER STÅ EN TEKST[/colored_box]Storsejr var der også til Brøndby, som ude mod BSF hentede en sikker 6-2 sejr. Efter syv minutter stod der 1-2, men der blev aldrig rigtig spænding om resultatet, som blandt andet blev slået fast med to mål af 3F Ligaens topscorer, Sanne Troelsgaard.

HER SKAL DER STÅ EN TEKSTDen store overraskelse stod B1913 for. Oprykkerne havde besøg af sidste sæsons bronzevindere, og stik mod forventningerne var det B1913, der vandt en sikker 4-0-sejr. Dermed er B1913 på tredjepladsen – ni point efter Brøndby på førstepladsen.

[tabs tab1=”Tab 1″ tab2=”Tab 2″ tab3=”Tab 3″][tab id=1]Tab content 1[/tab][tab id=2]Tab content 2[/tab][tab id=3]Tab content 3[/tab]
[/tabs]Det andet fynske hold, OB, fik sæsonens første sejr. Ude mod B93/HIK/Skjold blev det til 4-2.

WEEKENDENS RUNDE I 3F LIGAEN

  • KoldingQ-Vejle 5-0
  • B.93/HIK/Skjold-OB 2-4
  • BSF-Brøndby 2-6
  • Taastrup FC-Fortuna Hjørring 3-8
  • B 1913-Skovbakken 4-0

1 COMMENT