Sikker sejr til Brøndby over Taastrup FC

0
847
Brøndbys Emma Madsen scorede to gange.
Brøndbys Emma Madsen scorede to gange.

Brøndbys 3F Liga-kvinder fortsætter den direkte kurs mod et nyt mesterskab efter endnu en sikker sejr lørdag hjemme over Taastrup FC.

5-0 vandt hjemmeholdet, som dominerede fra start til slut. Nanna Christiansen, Emma Madsen og Lise Munk sørgede for 3-0 inden pausen, og i anden halvleg gjorde U19-landsholdsspilleren Stephanie Holm det til 4-0, inden Emma Madsen bankede sejren fast sin anden scoring til 5-0.

Anja Thorsen kåret til kampens spiller.

Brøndby havde chancer til endnu flere mål, og Anja Thorsen, som blev kåret til kampens spiller af Brøndbys hovedsponsor Skan-Log, var da også godt tilfreds med holdets præstation:

”Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp i dag. Vi får det til at køre fra start. Vi laver ikke ret mange fejl og vi får lavet rigtig gode løb for hinanden, så de får lov til at løbe det meste af tiden efter os,” sagde Anja Thorsen efter kampen.

Brøndbys træner Peer Lisdorf fremhævede efter kampen sine spilleres indstilling og motivation:

”Spillerne havde en god indstilling til kampen. Aftalerne blev holdt og der blev spillet i et højt tempo, specielt i den første time, hvorefter vi falder lidt i kadence. Vi får spillet os til mange gode gennembrud, indlæg og afslutninger og får lavet nogle rigtige gode mål, så jeg er meget tilfreds,” sagde han.

Brøndby har scoret til 5-0.

I fører rækker med maksimumpoint og en målscore på 25-1. Er I et niveau over resten af ligaen i øjeblikket?

”Det ser nok ud som om Fortuna og vi er lidt foran de andre lige nu, og vi er måske lidt foran Fortuna. Men det går vi ikke så meget op i. Vi har fokus på os selv og de opgaver, vi skal løse, og så tager vi en kamp ad gangen og har fokus på den,” sagde Brøndby-træneren.

Hos Taastrup FC ærgrede cheftræner Michael Juul sig over at nederlaget blev så stort:

”Tre af målene er unødvendige foræringer, og vi har fem chancer, som vi kunne have scoret på. Jeg siger ikke, at vi kunne have vundet kampen, for Brøndby er et dygtigt hold og har vel bolden 70 procent af tiden. Men 5-0 ærgrer mig. 3-1 havde været fedt, for så havde den givet noget moral at køre videre på. Men vi skal være mere kyniske i begge felter,” konstaterede han.

Taastrup FC var nummer tre i rækken inden Brøndby-kampen og har været sæsonens store overraskelse med 11 point efter fem runder. Og den gode sæsonstart giver stadig optimisme hos Taastrup, selv om det nu er blevet til to nederlag i træk, eftersom Taastrup i onsdags tabte 3-0 til Fortuna Hjørring i pokalturneringen:

”VI har 11 point, som ingen kan tage fra os, og vi kan tage gode ting med fra kampene mod både Fortuna og Brøndby. Men der er selvfølgelig også noget vi skal arbejde videre med, og nu har vi heldigvis 14 dage til næste kamp, hvor vi møder Fortuna, og så må vi bare ud og arbejde hårdere med de ting, vi skal blive bedre til,” siger Michael Juul.

I dagens to øvrige 3F-kampe blev det til to uafgjorte resultater: KoldingQ og B93-HIK-Skjold spillede 2-2 og Vejle og Skovbakken spillede 0-0.

Brøndby-træner Peer Lisdorf gav spilletid til flere af truppens nyeste spillere, her Chirine Lamti.